Skocz do zawartości

Biale prześcieradło

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :zeby: Śniło mi się, ze zmieniałam prześcieradło dla mnie i mojego lubego:serducho::serducho_na: (nowego) z szarego na śniezno białe. Czy ktoś może mi wytłumaczyc, jake przeslanie moze miec ten sen. Dodam, ze podczas snu towarzyszyły mi tylko mile wrazenia i emocje. Z góry wielkie dzieki:kwiatek: Pozdrawiam:_oczko:

Napisano

Znaczenie jest niemalże dosłowne, myślę że doskonale zrozumiałaś ten sen.

Napisano

wydaje mi sie ze ma to cos wspolnego z nowym poczatkiem i nową czystą energetyką, ale pewności nie mam , dlatego prosze o podpowiedz, badz naprowadzenie ;) Dzieki

Napisano

To tak jagby wasz związek wchodził w nowy etap, z delikatnego sprwadzania czy do siebie pasujecie ( kolor szary) wchodzicie w etap pełnej jasnści, akceptacji i przeświadczenia o dobrym wyborze.

Może również sugerować że rozważasz "sprawy łóżkowe" i pewnie o to chodziło mojemu przedmówcy.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano
To tak jagby wasz związek wchodził w nowy etap, z delikatnego sprwadzania czy do siebie pasujecie ( kolor szary) wchodzicie w etap pełnej jasnści, akceptacji i przeświadczenia o dobrym wyborze...

Rzekłabym, że to już trochę naciągane jest.

Związek sam w sobie jest świeży, szare prześcieradło symbolizuje tutaj poprzedni związek lub też jego brak. Przy interpretacji kolorów trzeba się pilnować, gdyż nie zawsze mają silne (czyt. wiele mówiące) i nawet znaczące dla interpretacji znaczenie.

Może również sugerować że rozważasz "sprawy łóżkowe"...

Tu się zgodzę, może mieć też takie znaczenie.

i pewnie o to chodziło mojemu przedmówcy.

Nie. Miałam na myśli dokładnie te dwie sprawy:

wydaje mi sie ze ma to cos wspolnego z nowym poczatkiem...
Może również sugerować że rozważasz "sprawy łóżkowe"...

ALE

nową czystą energetyką

Energetyki w to nie mieszaj ;)

Napisano

jak dla mnie to ten sen pokazuje poprzedni zwiazek ktory byl nieudany być moze mezczyzna ten Cie oszukiwał zaś wymiana na białe przescieradło symbolizuje szczere intencje nowego partnera i Twoje szczescie tak jakby odmienił Twoje zycie tak bym to zinterpretował :) pozdrawiam