nimb_1 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 (edytowane) Wyczytałam gdzieś w necie, że można zrobić wspólny portret dla partnerów. Policzyłam, wyszło: VII.....XII.....XII .....XIX......II ..........XXI Nie wiem co oznaczają karty na poszczególnych pozycjach i jak je interpretować. Czy to jest tak jak w portrecie osobistym? Może ktoś mi pomoże i wyjaśni lub poda literaturę. Szukałam w internecie, ale znalazłam tylko informacje dotyczące portretu osobistego. Czy ktoś o tym słyszał.........? Edytowane 4 Października 2010 przez nimb_1 Cytuj
monika88 Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Gośka1 potrafi interpretować takie portrety. Napisz do niej na pw, załączając link do tematu, może ci pomoże. Pozdrawiam Cytuj
nimb_1 Napisano 8 Października 2010 Autor Napisano 8 Października 2010 Dzięki wielkie . Napisze do niej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi