Lenka93 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Wczoraj miałam dość pomieszany sen, i chciałabym się dowiedziec co on oznacza, bo występuje w nim wazna dla mnie osoba - michał (chłopak, który mi sie strasznie podoba, a którego własciwie nie zanm. czasami mówię na niego "piękny"). To jest dośc głupi sen... Zaczyna się od.... Siedzę sobie na gg. I nagle dostaję wiadomość od nieznajomego. Ktoś pisze "Cześć, to ja - piekny!". Ja jestem bardzo szczęśliwa, i zaczynam z nim rozmawiać. Nie wiem o czym. Jest koło południa. Słońce świeci i ogółem ładna pogoda. Następnie z niewyjaśnionych przyczyn kończę z nim rozmawiać, i znajduję się jakby kilka godzin/dni póżniej. jest troszkę pochmuriej ale świeci słońce. Znajduję w pokoju paczkę adresowaną do mnie. Wyląda jak zwykła paczka. W takim szarym papierze. Otwieram, i co tam znajduję? spodnie "PIĘKNEGO", jego koszulę i 3 pary skarpetek. Czuję że rozmawialiśmy o tym, że ma mi to przysłać. Spodnie - są oliwkowo zielone, sztruksowe i tak na środku mają wielki pomarańczowy trójkąt. Pamiętam jeszcze że czułam ich zapach - wyprane, lekko używane. O koszuli nic nie wiem. Ale skarpetki były wyjątkowo głupie. W takie wzorki jakie nosza małe dzieci. Pamietam że przytulam się do tych spodni i czuję się jakby to był on (o boże, ale głupie...) i czuję się równiez bezpiecznie i dobrze. a potem sie budzę z uśmiechem na twarzy. Dodam, że wszystko dzieje się w moim pokoju. Gdy dostaje paczkę, lezy ona na łóżku, w sumie tam gdzie zawsze kładę rzeczy. W pokoju nic sie nie zmienia. Jest taki sam jak w realu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Lenka93, z przykrością mogę stwierdzić, że to tylko Twoje marzenia realne przeniosły się w sen. Nie sądzę, żeby mogło tutaj być jakiekolwiek zabarwienie futurystyczne. Pamiętaj jednak, że do odważnych świat należy. :smile: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenka93 Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 HaHaHaHa xD Dziękuję Anetko Ale ja mam fajne marzenia x)) :grin: :grin: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts