roza98 Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Mój niegdyś przyjaciel był od mnie potężniejszym adeptem magii i co chwile rzucał na mnie klątwy żadne zaklęcia ochronne ,kamienie i amulety nie dawały rady proszę o pomoc z waszej strony! Cytuj
siloam Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 A po czym stwierdzasz że je rzucał? Po ci tak powiedział? Cytuj
roza98 Napisano 4 Października 2010 Autor Napisano 4 Października 2010 Są metody aby sprawdzić czy ktoś na ciebie rzucił klątwe Cytuj
Buddha Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 jakież to? i sprawdziłeś i okazało się że to klątwa i że to twój kolega... i teraz liczysz na co? parę osób pomodli się za Ciebie i wyślą ci pozytywną energię pewnie... (jak poprosisz jeszcze parę razy ) wystarczy? ale możesz zawsze złapać kota sąsiadów, zaciągnąć do piwnicy i złożyć w ofierze demonom które oczywiście rozprawią się z Twoim wrogiem Cytuj
Tireno Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Ewentualnie samych sąsiadów w ofierze złożyć. Lepszy efekt. Ale z doświadczenia nie polecam, bo później ludzie pytają siebie nawzajem, gdzie mogli owi sąsiedzi zniknąć i w końcu trop doprowadza psy do piwnicy. Chyba, że Twój demonek... Cytuj
Buddha Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 to tych ludzi też! i psa! ale potem fakt- piwnica się wypełni, wapna do posypywania zwłok nie starczy... ale wtedy trzeba szybko zmienić mieszkanie i piwnicę - najlepiej do kraju który nie ma umowy o ekstradycję z Twoim krajem Cytuj
Captain Noni Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Ja na razie żadnego potężnego adepta magi nie spotkałem na necie dobrze się ukrywają ach te czary mary Cytuj
Encaitar Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Czy to 98 w Twoim nicku to data Twojego urodzenia....?? A co do anulowania klątw... słyszałem ze skoczenie z mostu lub jakiegoś budynku zdejmuje klątwy ale sprawdzasz na własną odpowiedzialność Cytuj
roza98 Napisano 5 Października 2010 Autor Napisano 5 Października 2010 dziękuja ale nie skorzystam to nie jest moja data moja data to jest 92 a od 98 zajmuje się magią Cytuj
Belen Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 12 lat praktyk rozumiem i nie potrafisz poradzić sobie z klątwą? Ja to bym go pobił. Pogroź mu fizycznie. Cytuj
roza98 Napisano 5 Października 2010 Autor Napisano 5 Października 2010 teraz są dopiero rezultaty Cytuj
Belen Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Mówię Ci, zrób mu kuku na głowie. Nie wszystko trzeba załatwiać magicznie. Cytuj
roza98 Napisano 5 Października 2010 Autor Napisano 5 Października 2010 On mieszka we Włoszech ja kiedyś też mieszkałem we Włoszech Cytuj
Buddha Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 chcesz powiedzieć że od 6 roku życia praktykujesz magię? gratuluję... Cytuj
Belen Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Buddha nie rań jego uczuć. muheheha Cytuj
Encaitar Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 dziękuja ale nie skorzystam to nie jest moja data moja data to jest 92 a od 98 zajmuje się magią Po moich precyzyjnych i dokładnych obliczeniach które pochłonęły wiele czasu a także były trochę niebezpieczne wyszło mi że zaczęłaś zajmować się magią mając 6 lat... ja w tym wieku bawiłem się klockami i budowałem zamki... więc widzę że mamy na forum legendarne "Dziecko zrodzone by Tworzyć" lub jak kto woli "Dziecko Mocy"... Ehh nie rób z siebie pośmiewiska i najlepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwiami @EDIT Ehh Buddha wyprzedziłeś mnie a chciałem zabłysnąć moją matematyką :/ Szkoda że nie odświeżyłem strony ;/ zmarnowałem tylko cenny czas na obliczenia Cytuj
karolla29 Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 a co robili twoi rodzice w tym czasie jak "zagłebiałaś" sie w arkana magii ????????? BRAWO DLA NICH !!!! Cytuj
Alanna Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 jakież to? i sprawdziłeś i okazało się że to klątwa i że to twój kolega...i teraz liczysz na co? parę osób pomodli się za Ciebie i wyślą ci pozytywną energię pewnie... (jak poprosisz jeszcze parę razy ) wystarczy? ale możesz zawsze złapać kota sąsiadów, zaciągnąć do piwnicy i złożyć w ofierze demonom które oczywiście rozprawią się z Twoim wrogiem i jeszcze kuraka i świnkę morską... klątwa to bardzo cięzki zarzut tak poważnie.. Cytuj
roza98 Napisano 11 Października 2010 Autor Napisano 11 Października 2010 moi rodzice nie żyją wychowuje mnie ciocia i wujek Cytuj
sosnowiczanin Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 a czemu on tę klątwę rzucił tak w sumie ? Cytuj
roza98 Napisano 11 Października 2010 Autor Napisano 11 Października 2010 Ponieważ , sprzeczyliśmy się Cytuj
sosnowiczanin Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 załóż temat, zapytanie o wróżbę, czy masz na sobie klątwę... to chyba najprostsza metoda sprawdzenia co i jak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi