NoNameMan Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Witam ciepło. Jestem tu stosunkowo niedługo, ale już polubiłem to forum. Nie wróżę z kart tarota. Rozkładam je i czytam ponieważ sprawia mi to ogromną przyjemność. Chciałbym zadać temat pod ćwiczenia. Jak w temacie. Na co jestem chory? - tu karty potrafią odpowiedzieć naprawdę bardzo precyzyjnie. Od jak dawna? Rozwiązanie napiszę po trzech odpowiedziach.
goshaa Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Post niezgodny z regulaminem. Regulamin warsztatow-cwiczen 1. Pytania w ćwiczeniu powinny być zadane w ten sposób, że autor jest w stanie na nie odpowiedzieć już w momencie ich pisania (pytania nie moga dotyczyc przyszlosci). 2. W pytaniu nalezy zawrzec niezbedne informacje n/t obiektu cwiczen t.j. podac imie i przyblizony wiek osoby, z ktora jest zwiazane pytanie (inne, proponowane dodatkowo : znak zodiaku, data urodzenia, zawod) 3. Cwiczenia moga zadawac osoby, ktore posiadaja na koncie minimum 50 postow. 4. Osoba zadajaca cwiczenie przy zakladaniu tematu-cwiczenia podaje, kiedy zamiesci rozwiazanie (odpowiedz), mile widziany jest termin rzedu 1-2 dni. 5. Jednoczesnie moga byc "otwarte" maksymalnie 3 warsztaty-cwiczenia 6. Starajmy sie, by cwiczenia byly urozmaicone, niech dotycza pracy, podrozy poslubnej, wygladu znienawidzonego sasiada Tak, bysmy mogly sie rozwijac i poznawac karty z roznych stron Nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi