olaboga00 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) witam chcialm sie dowiedzec co moze oznaczac sen w ktorym pokłóciłam sie z moim chlopakiem na naszym weselu... dodam jeszcze ze kłótnia zakonczyla sie cichym dniem miedzy nami, potem niby w tym samym czasie rozmiawialam z kuzynka na peronie kolejowym i powiedzialm jej ze sie pokłóciliśmy i wstyd mi o tym mowic, bo wczesniej sie to tez juz zdarzalo, pozniej pojawil sie tam jeszcze moj chlopak, ale nie podszedl na nas, tylko popatrzyl na mnie z daleka... strasznie mnie trapi ten sen, po przebudzeniu czulam sie jakby cos sie stalo... Edited October 6, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 A w realu jak się dogadujesz z chłopakiem? Nie oddaliliscie się czasem od siebie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaboga00 Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 ostatnio bylo miedzy nami duzo klutni, o byle glupoty ale rozgrywaly sie powaznie, wlasnie dlatego zaniepokoil mnie ten sen.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 No to sen odzwierciedlił rzeczywistość, tylko w nieco krzywym zwierciadle.. nic więcej, żadnej prognozy na przyszłość tu nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts