olaboga00 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 (edytowane) witam chcialm sie dowiedzec co moze oznaczac sen w ktorym pokłóciłam sie z moim chlopakiem na naszym weselu... dodam jeszcze ze kłótnia zakonczyla sie cichym dniem miedzy nami, potem niby w tym samym czasie rozmiawialam z kuzynka na peronie kolejowym i powiedzialm jej ze sie pokłóciliśmy i wstyd mi o tym mowic, bo wczesniej sie to tez juz zdarzalo, pozniej pojawil sie tam jeszcze moj chlopak, ale nie podszedl na nas, tylko popatrzyl na mnie z daleka... strasznie mnie trapi ten sen, po przebudzeniu czulam sie jakby cos sie stalo... Edytowane 6 Października 2010 przez Guest Cytuj
Gość winteer Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 A w realu jak się dogadujesz z chłopakiem? Nie oddaliliscie się czasem od siebie? Cytuj
olaboga00 Napisano 22 Października 2010 Autor Napisano 22 Października 2010 ostatnio bylo miedzy nami duzo klutni, o byle glupoty ale rozgrywaly sie powaznie, wlasnie dlatego zaniepokoil mnie ten sen.... Cytuj
Gość winteer Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 No to sen odzwierciedlił rzeczywistość, tylko w nieco krzywym zwierciadle.. nic więcej, żadnej prognozy na przyszłość tu nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi