lidenka33 Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Śnilo mi sie dzisiaj ,ze kupowalam wraz ze swoim partnerem buty.nie pamietam jakie byly jego ale moje byly czarne mokasyny ze skory.okazalo sie ze byly bardzo drogie i chcialam je zwrocic zaraz po tym jak moj partner za nie zaplacil,lecz sprzedawca nie chcial przyjac i oddac pieniedzy,klucilam sie z nim.jeszcze zobaczylam ze na czubku sie rozklejaja, postanowilam zadzwonic na policje.kiedy zaczelam dzwonic znalazlam sie w szkole podstawowej do ktorej kiedys chodzilam.niestety dlugo nikt nie odbieral i sen sie skonczyl,obudzilam sie.jesli ktos mialby chwile i ochote to poprosze o odp na ten sen. Cytuj
Tęcza Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Dla mnie problem w związku będzie lub jest brak stabilizacji niedogadanie się co do waszych spraw relacji związek się rozkleja brak uporządkowania mały kryzys. Cytuj
lidenka33 Napisano 7 Października 2010 Autor Napisano 7 Października 2010 A jednak zwiazane jest to z moim partnerem .Hm .Dziekuje bardzo za odp.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi