Clematis Napisano 8 Października 2010 Napisano 8 Października 2010 Witam, Proszę o pomoc w interpretacji snu. Śnił mi się dzisiaj baaaardzo długi i zielony wąż, który ukąsił mnie i mojego synka. Ukąszenie nie było bolesne, ale wiem, że to się stało. Gonił nas, wielokrotnie próbując ukąsić a my uciekaliśmy przed nim szukając bezpiecznego schronienia. Nie znam się na snach, rzadko je pamiętam, ale ten mam ciągle przed oczyma stąd moja prośba. Pozdrawiam i z góry dziękuję Clematis Cytuj
Sephira Napisano 8 Października 2010 Napisano 8 Października 2010 Czy przeżywacie teraz rodzinnie jakiś niepokojący okres? Wąż symbolizuje prawdopodobnie pewnego kąśliwego osobnika, którego w jakiś sposób się obawiasz. Cytuj
Clematis Napisano 8 Października 2010 Autor Napisano 8 Października 2010 Dziękuję za odpowiedź, ale akurat rodzinnie okres jest spokojny, chyba że mnie się tylko tak wydaje........... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi