erasus Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Mój sen miał następującą fabule. Znajdowałem się wraz z moją dziewczyną w mieście, podszedłem z nią do przepaści [ krańca budynku] po czym powiedziałem - Asia uważaj Moja dziewczyna spojrzała w dół, zachwiała się i spadła. Sam widok upadku osoby z takiej wysokości był przerażający. Ja automatycznie skoczyłem za nią, z tej samej wysokości. Nic mi się nie stało. Po czym przystąpiłem do reanimacji, po chwili Asia wstała i powiedziała, - Nic mi nie jest dzięki. Lecz była jakby w transie. Obudziłem się, ponieważ dzwoniła do mnie własnie moja dziewczyna Proszę o interpretacje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Czy czasem nie pomogłeś Asi w jakiejś ważnej dla niej sprawie - wybawiałeś ją z jakiś kłopotów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts