nimb_1 Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 Witaj Gosiu1 bardzo proszę o portret DATA URODZENIA 3.10.1970: 1-CESARZOWA---------------2-KOŁO FORTUNY--------------------3-GWIAZDA 4-ŚMIERĆ-------------------------------5-PAPIEŻ 6-KSIĘŻYC 7-SPRAWIEDLIWOŚĆ 8-CESARZ 9-NIE WIEM JAK OBLICZYĆ 10-NIE WIEM JAK OBLICZYĆ 11-NIE WIEM JAK OBLICZYĆ 12-WISIELEC 13-WISIELEC 14-KSIĘŻYC Próbowałam sama interpretować, ale nie bardzo mi to wychodzi. Jeśli możesz napisz jak liczy się karty na pozycji 9,10,11 Interesuje mnie też portret partnerski. Wiem jak się liczy pierwsze 6 kart, nie wiem czy jest ich więcej i co poszczególne oznaczają. Jeśli mogłabyś mi pomóc będę wdzięczna. Poniżej portret wspólny: 1-RYDWAN.............2-WISIELEC................3-WISIELEC ................4-KSIĘŻYC..............5-KAPŁANKA ................................6-ŚWIAT Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
Goska1 Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 Witaj, miałam zamiar przez weekend uporać się z zaległościami, no ale niestety nie wyszło. Opiszę Twój Portret, ale mam jeszcze parę do zrobienia wcześniej, tak więc muszę prosić o cierpliwość. Tutaj Tarotnet - Forum Dyskusyjne • Zobacz wątek - Portret psychologiczny z kart tarota jest 25 stron na temat Portretów, są tam informacje o sposobie obliczania pozycji, o które pytasz, także o Portretach partnerskich. Jeśli chcesz abym zinterpretowała Portret partnerski to wyślij mi na PW daty urodzenia lub Portrety partnerów. Pozdrawiam. Cytuj
nimb_1 Napisano 11 Października 2010 Autor Napisano 11 Października 2010 Dzięki wielkie, napiszę na PW. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi