Ewa I Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Kilka dni temu miałam dziwny sen, śniło mi się że dostałam wiadomości z moja datą śmierci a dokładnie przychodziły na emalia po czym drukowałam je i interpretowałam z innymi ludźmi ta data to 20 listopad 2011.Później koleżanka dzwoniła do wróżki po to żeby się dowiedzieć czy to prawda a ona na to że to nie jest jeszcze pewne. Czy możecie mi wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi, strasznie dziwne bo moje urodziny są 15 listopada?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 smierc jest najczesciej kojarzona z przemiana, a nie z faktyczna smiercia to, ze data ta jest blisko dnia Twoich urodzin moe jeszce bardziej to podkreslac, wzmacniac mysle, ze nie masz sie czym niepokoic "ezoteryczna atmosfera" snu moglaby wskazywac na jakas przemiane na tym polu, nie fizyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts