Ruda Jędza Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 ćwiczonko ode mnie dot. powyższej daty - jeśli jakieś pytanie źle w/g Was sformułowałam to dajcie znać poprawie - to mój first time 1.co się ważnego wydarzyło 2. ile osób brało w tym udział 3. miejsce wydarzenia 4. emocje związane z wydarzeniem ćwiczenie ważne do niedzieli 22.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 (edited) 1.co się ważnego wydarzyło - zaochałaś się -d ecyzja o zwiazku Twoja i partnera. ja nei mam na mysli slubu i oswiadczyn tylko fakt, ze jestescie razem -oficjalne stiwredzenie- 2. ile osób brało w tym udział 2 no wy 3. miejsce wydarzenia jakis spacr, park lub las, na pewno lono natury 4. emocje związane z wydarzenie duza ekscytacja troche zmieszanie, radosc...entuzjazm no i motyle.. Edited October 15, 2010 by sheina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 1.co się ważnego wydarzyło Rycerz monet - przybył książę na białym koniu może oświadczył Ci się 2. ile osób brało w tym udział Król mieczy, Cesarzowa - on i oczywiście Ty 3. miejsce wydarzenia Umiarkowanie raczej w Twoim domu albo w domku w pobliżu lasu. 4. emocje związane z wydarzeniem Wisielec, Słońce - na początku dosłownie Cię zatkało, a potem bardzo się cieszyłaś nie wiem czy nie zasugerowałam się interpretację Sheiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 1.co się ważnego wydarzyło ....2 mieczy,Kochankowie...dokonałaś wyboru,chociaż miałaś wątpliwości...przyjęłaś oświadczyny...lub wyznaczyliście datę ślubu 2. ile osób brało w tym udział...2 buław,2 pucharów...dwie...wiadomo 3. miejsce wydarzenia... 5 mieczy,5 buław...na świeżym powietrzu... 4. emocje związane z wydarzeniem...koło,arcykapłan... emocje w Tobie sie przewalały...i radość i myśli jak to teraz będzie...i znowu super i że życie całkiem się odmieni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 1.co się ważnego wydarzyło Rycerz monet - przybył książę na białym koniu może oświadczył Ci się2. ile osób brało w tym udział Król mieczy, Cesarzowa - on i oczywiście Ty 3. miejsce wydarzenia Umiarkowanie raczej w Twoim domu albo w domku w pobliżu lasu. 4. emocje związane z wydarzeniem Wisielec, Słońce - na początku dosłownie Cię zatkało, a potem bardzo się cieszyłaś nie wiem czy nie zasugerowałam się interpretację Sheiny dlatego ja nigdy nie patrze na Wasze tylko po pytaniu omijam i heja.. a potem glupoty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 1.co się ważnego wydarzyło - jakieś romantyczne spotkanie z mężczyzną Pustelnik,II miecze, Paź kielichów, zaręczyny,połączenie się 2 osób 2. ile osób brało w tym udział - Iv denary 4 osoby,ale był tam zapewne facet o ciemnych włosach 3. miejsce wydarzenia - urząd stanu cywilnego,albo kościół 5 denarów,świat,gwiazda 4. emocje związane z wydarzeniem - szczęście rodzinne, spełnienie w związku, tutaj mogła pojawic się oferta wyjazdu - królowa kielichów,VI bulaw, X denarów Jestem ciekawa odpowiedzi:) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 1.co się ważnego wydarzyło 6 mieczy- 8 kielichow- krolowa bulaw cos stracilas, cos zostalo Ci zabrane, krolowa bualw to kobieta biznesu wiec wydaje mi sie ze to cos zwiazanego zpraca, stracilas ja zwolniono cie, dano wypowiedzenie..... dodalam sobie pytanie jakiej dziedziny dot sprawa krolowa denarow pracy,pieniedzy 2. ile osób brało w tym udział mag no oprocz ciebie byla jeszcze jedna osoba, ale sprawa raczej dot tylko 1 osoby( Ciebie) 3. miejsce wydarzenia 8 bulaw w miejscu gdzie jest dosc duzo ludzi, jest ruch tu za bardzonie wiem jakie miejsce konkretnie 4. emocje związane z wydarzeniem smiercsmutek, bo cos sie w Twoim zyciu skonczylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caryca Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ja tez, ja tez 1. MAG i SWIAT... Twoj mezczyzna zapowiedzial jakis wyjazd, razem z Toba 2. 2 BULAW... To Ty i on. 3. KSIEZYC i PUSTELNIK...musial powiedziec to w jakims bardzo spokojnym mijescu w odosobnieniu... 4. AS KIELICHOW.. nie ukrywalas, ze jestes z tego powodu baaaaardzo zadowolona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 erza, jakiej używasz talii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Jędza Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 (edited) 1.co się ważnego wydarzyło - spotkanie po latach z przyjaciółmi, plus z jako niespodziewany bonus - spotkanie z eks 2. ile osób brało w tym udział - 4, ale głównie 2 - ja i on --- do agnieszki 1982 - jest brunetem 3. miejsce wydarzenia - ogólnie pub, ale większość spędziliśmy "we dwa" nad rozlewiskiem, czyli łono natury + spacer 4. emocje związane z wydarzeniem - dużo radości, śmiechu i takiego miłego poddenerwowania, motyle w brzuchu Dziękuję serdecznie za udział w programie ;D miłej nocki Edited October 17, 2010 by Ruda Jędza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caryca Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 i bedzie cos z tego spotkania z eks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Jędza Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 pytaj się mnie a ja Ciebie póki co wielki znak ? pozdrawiam ciepło, miłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 hmm..czyli interpretacja niezbyt trafiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda Jędza Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 jeśli o uczucia chodzi to uczucia są mega na plus ale to zawiła historia więc w praktyce lipa póki co.. czas pokaże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszka1982 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 co do faceta o ciemnych włosach miałam rację i do 4 osób;)radośc ze spotkania...ogólnie intuicja dobrze podpowiadała:) Fajne cwiczenie pozdrawiam Aga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts