sylwaa Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Dzisiaj obudzilam sie cala spocona, snilo mi sie, ze mialam mature, siedzialam w ostatniej ławce od ściany,w klasie ktorą pamietam jeszcze z gimnazjum.Obok mnie w ławce siedziala moja dawna kumpela tez z gimnazjum-Iga(z ktora nie utrzymuje obecnie kontaktu).To mial byc test z przyrody ale jakos pamietam,ze byly w nim same zadania matematyczne.Mialysmy z kolezanka ta sama grupe i moglam od niej sciagac,gdyz ona byla dobra z matematyki(zawsze pomagała mi jak siedziałysmy ze soba na roznych sprawdzianach).No i test sie zaczał, i ja spisywalam od niej wszystko,nagle jakos podniosłam ksiązki do góry i okazało sie ze moja kartka na ktorej pisalam znikneła.Szukalam jej wszedzie, płakałam,szukałam tej kartki pod ławką,myslalam ze moze ona tam byc przyklejona do stolika od dołu, w koncu zgłosiłam to komisji,ktora siedziala z przodu,oni niewiedzieli co zrobic i nagle znalazl sie tam moj dziadek podszedl do mnie i mowil zebym zaczela pisac jeszcze raz od nowa,ja caly czas płakalam,prosilam tą koleżanke aby pomogla mi,ona tez szukała.Ale w koncu wyjelam nowa kartke i zaczelam pisac od nowa wszystko,pamietam ze mialam juz spisane 2 zadania od Igi.Prosiłam ją zeby dala mi sciagnac wszystkie zadania ktore ona ma,komisja powiedziala ze wystarczy 1 zadanie zeby zdac, Iga siadła sobie czekając az ja spisze od niej wszystkie zadania,ja powiedzialam jej zeby wyrwała sobie kartke i pisala na innej nowe zadania.spisywalam strasznie szybko,piszac niewyrażnie(tak jak zwykle pisze na klasówkach w nerwach).Pozniej juz jakos chyba po tym egzaminie pomyslalam ze ktos mi ukradł ta klasowke i,ze moze to była Iga?....Niewiem,głupi sen;]dodam ze wlasnie mialam mature niedawno i co chwile mi sie snia jakies glupoty,wiem ze nie zdam jej;]Z gory dziekuje za interpretacje;] Pozdrawiam ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Sądzę, że ten sen był odzwierciedleniem Twojego niepokoju i strachu, który wiązał się z maturą. Wiesz, że to był Twoj najważniejszy w życiu egzamin i nie poszedł Ci za dobrze, tak więc podświadomie próbujesz wszystko naprawiać. Koleżanka ta była dla Ciebie symbolem pewnej, dobrej oceny, bo w szkole pozwalała od siebie odpisywać itp. Jesteś zestresowana i nie wiesz co masz robić. Może warto to wszystko przemyśleć na spokojnie? Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę stu procent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwaa Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 Anetka16_16 dziekuje bardzo;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Służę pomocą! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts