truskawka1 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Śniło mi się że wyniosłam pod swój balkon pełno misek z wodą i podeszły do nich spragnione zwierzęta, psy, koty, kury jakieś inne ptaki. A ja się strasznie cieszyłam że mogę im pomóc. Robiłam to w tajemnicy przed sąsiadem którego to wkurzało. Co to znaczy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikuchi Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Moim zdanie to karmienie pozytywnymi emocjami swojej podswiadomosci - zas sasiad moze tutaj byc jakims ukrytym, dosc przeziemnym pragnieniem - ktore nie za bardzo idzie w parze z pozytywnym stymulowaniem podswiadomosci. Czyli np. mozesz miec jakies bardzo pozytywne odczucia w stosunku do kogos/czegos i nie do konca zgadza sie to z logiczna ocena sytuacji i zyczeniem sobie jak ona mialaby sie rozwinac... Poczekaj na tlumaczenia innych - Polecam Slawomira! Pozdrawiam i Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts