niceorka Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Witam. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna. Chodzi mi o to, co ma na celu wyjście poza obręb logo-kwadratu np. wyciągniecie części rysunku lub liter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Nie wiem :-) Ale wiem jak zaprojektować logo pod konkretna osobę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceorka Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 ale mi zależy na odpowiedzi na to konkretne pytanie, więc gdyby ktoś wiedział będę zobowiązana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 ale mi zależy na odpowiedzi na to konkretne pytanie, więc gdyby ktoś wiedział będę zobowiązana zapytaj pomysłodawcę takiego projektu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluemiki Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Jaka błyskotliwa odpowiedź! Nieźle się człowieku promujesz, ale chyba to forum nie jest stworzone po to by sprzedawać i reklamować swoje usługi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Jaka błyskotliwa odpowiedź!Nieźle się człowieku promujesz, ale chyba to forum nie jest stworzone po to by sprzedawać i reklamować swoje usługi. Jeśli masz jakiś pomysł to go opisz a nie czepiasz się nie wiadomo czego. Odnośnie tego logo, to ja nie widzę żadnych powodów w świetle Feng Shui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xuan Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Witam.Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna. Chodzi mi o to, co ma na celu wyjście poza obręb logo-kwadratu np. wyciągniecie części rysunku lub liter? Jeśli logo jest zamknięte, symbolizuje to ograniczenie przestrzeni działalności. Niektóre zawody mogą takie logo stosować. Ale jeśli ktoś chce rozszerzać swoją działalność, lub jest w fazie rozwoju - logo powinno być "otwarte", to znaczy albo obrys przerwany, albo jakaś część "wystaje" na zewnątrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceorka Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Ja znowu czytałam, że tylko niektróre osoby mogą mieć takie logo np. dermatolog - gdy ostateczny termin rozwiązania ma sie odsuwać w czasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts