Skocz do zawartości

logo kwadrat - wyjście poza obręb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna.

Chodzi mi o to, co ma na celu wyjście poza obręb logo-kwadratu np. wyciągniecie części rysunku lub liter?

Napisano

ale mi zależy na odpowiedzi na to konkretne pytanie, więc gdyby ktoś wiedział będę zobowiązana

Napisano
ale mi zależy na odpowiedzi na to konkretne pytanie, więc gdyby ktoś wiedział będę zobowiązana

zapytaj pomysłodawcę takiego projektu

Napisano

Jaka błyskotliwa odpowiedź!

Nieźle się człowieku promujesz, ale chyba to forum nie jest stworzone po to by sprzedawać i reklamować swoje usługi.

Napisano
Jaka błyskotliwa odpowiedź!

Nieźle się człowieku promujesz, ale chyba to forum nie jest stworzone po to by sprzedawać i reklamować swoje usługi.

Jeśli masz jakiś pomysł to go opisz a nie czepiasz się nie wiadomo czego.

Odnośnie tego logo, to ja nie widzę żadnych powodów w świetle Feng Shui.

Napisano
Witam.

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc będę wdzięczna.

Chodzi mi o to, co ma na celu wyjście poza obręb logo-kwadratu np. wyciągniecie części rysunku lub liter?

Jeśli logo jest zamknięte, symbolizuje to ograniczenie przestrzeni działalności. Niektóre zawody mogą takie logo stosować. Ale jeśli ktoś chce rozszerzać swoją działalność, lub jest w fazie rozwoju - logo powinno być "otwarte", to znaczy albo obrys przerwany, albo jakaś część "wystaje" na zewnątrz.

Napisano

Ja znowu czytałam, że tylko niektróre osoby mogą mieć takie logo np. dermatolog - gdy ostateczny termin rozwiązania ma sie odsuwać w czasie.