Siwwa Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Witam,mam 17 lat i obiecałam sobie że nigdy nie zapalę papierosów. Niestety na przekór ciągle mi się śnią Czasami nawet 5 razy w ciągu tygodnia. Zwykle jest to sen obrazujący mnie,trzymającą w ręce papierosa,później jak się zaciągam to wygląda to tak jakbym to najbardziej na świecie kochała. Nie wiem o co chodzi. Nie ciągnie mnie do nich,nie myślę o nich i wgle..dlatego się zastanawiam co ten sen chce mi przekazać. Proszę o pomoc i z góry dziękuję Cytuj
Slawomir Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Postawiłaś przed sobą zadanie bardzo trudne samo stwierdzenie NIGDY jest już obciążające psychikę. Lęk przed złamaniem danej obietnicy - nie wytrwaniu w postanowieniu poprostu przekazywany jest w twojej poświadomości jako obraz Ciebie palącej a wcale może nie chodzi o papierosy, może wyznaczyłaś sobie jakieś inne zadanie, misję w której nie wszystko Ci wychodzi a twoja podświadomość przekazuej Ci to "dymkiem z papierosa" Mój nauczyciel zawsze mówił pewne zdanie i po latach stwierdzam że coś w nim jest: "Nigdy nie mów nigdy, nigdy nie mów zawsze nigdy nie mów nikt i nigdy nie mów wszyscy" Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi