Skocz do zawartości

pająk i węże

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie

przypomnial mi sie inny sen, który miałam w zeszłym tygodnu.

Śnilo mi się, że razem z moim bratem i jego kolegą weszliśmy do mojego pokoju

(wyglądał jak zaniedbana rudera, z poobdzieranymi ścianami).

Każde z nas zajeło się czymś innym, aż nagle na ścianie zobaczyłam wielkiego pająka,

owiniętego w obrzydliwą i gęstą pajęczynę.

Pająk miał bliżej nieokreślony kształt, bardzie przypominał coś na wzór skorpiona i był gigantyczny.

Kiedy rozważaliśmy sposób w jaki mozna by zabić tego robala

pod oknem w rogu zauważylismy stado grubych i wielkich węży.

Dostałam ataku paniki, wskoczyłam na tapczam i trzęsłam się z nerwów.

Kolega brata złapał najwiekszego z węży i chciał wyrzucić go przez okno,

jednak wąż zaplątał się w zasłony sycząc i wijąc się okrutnie przechylając sie co i rusz w moją stronę.

Po dłuższej walce udało się wyrzucić węża za okno, a ja sie obudziłam.

Wyczytałam gdzieś, że może być to oznaką, że ktoś probuje mnie wplątać w jakies intrygi - czy to prawda?

Napisano

Niestety ta interpretacja może być prawdziwa.

Pokój to twoje wnętrze to że jest jak rudera może świadczyć że masz jakieś problemy, frustracje. Pająk w snach oznacza podstęp zas zawinięty w pajęczynę może to oznzczać jakąs obrzydliwą grę - intrygę. To że rozmawiasz z kolegą o likwidacji pająka świadczy o tym ze będziesz się zastanawiac kto takie intrygi knuje. Co do węży poniekąd znaczą to samo ale jest pewna jest pewna róznica a mianowicie miejsce w którym się znajdują czyli przy oknie jakby intryga maiła przyjść z zewnątrz a czego intrygi mogą dotyczyć moim zdaniem spraw łózkowych bo uciekasz na tapczan. Moja propozycja poproś moderatora o usuniecie poprzednich postów tak na wszelki wypadek co by nikomu nic głupiego do głowy nie przyszło.

Pozdrawiam:

Sławomir