Skocz do zawartości

Dziwny owad

Inez7917

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć miałam dzisiaj sen w którym się autentycznie bałam.

Siedziałam w pokoju przy komputerze i nagle kontem oka dostrzegłam, że na przed pokoju lata coś czarnego. Domyśliłam się, że to pewnie mucha i aby nie wpadła zamknęłam drzwi od pokoju. Ale wtedy ona zaczęła czubkiem (głową) walić w drzwi była wielkości kubka i przypominała osę/pszczołę (czym to się w ogóle różni?) zaczęłam panikować, bałam się tego dziwnego owada, wiedziałam, że chodziło mu o mnie. Schowałam się za szafą i stukania do drzwi ucichły, wzięłam telefon i już dzwoniłam do mamy kiedy zobaczyłam, że szyba w drzwiach została rozwalona i wychylała się przez nią moja mama. Mówiła, że ta wielka osa wpadła jej bodajże do nosa i żebym jej pomogła. Miałam wyrzuty sumienia, że tak długo jej nie otwierałam drzwi(ale jej przecież nie widziałam) pobiegłam do kuchni po jakąś łyżkę czy coś i się obudziłam.

Napisano

Nie umiem dokładnie określić, ale ogólnie to codziennie. Jak wracam, ze szkoły to posiedzę jakiś czas potem wychodzę gdzieś z koleżankami, albo mam teatralne, wolontariat... potem wracam nauka i komputer. : )

A czy to ma jakieś znaczenie?

Napisano

Ma bo mam wrażenie że wląsnie za dużo czasu przesiadujesz przed komputerem bo zwóc uwage że w śnie zobaczyła tego owada jak przy nim byłaś, czyli podświadomośc ci wskazuje że jest to dla ciebie jakiś problem, natrętny i budzący lęki.

Napisano

Okej a skąd się tam wzięła moja mama? Nie sądzę, aby komputer był problemem... mam pewien problem ale w podświadomość widocznie pokazała go w bardzo dziwny sposób.

Napisano

Nie wiem skąd się wzięła twoja mama może coś przeczuwa jak to matka.

Z drugiej strony komputer to również symbol zewnętrznego świata tak jak okno musisz sobie sama poskłądać tą układankę.