werona Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Już jest w sprzedaży książka A. A. Chrzanowska "Tarotowy Portret Psychologiczny" Tarotowy Portret Psychologiczny, A. A. Chrzanowska Tarot Karty Tarota Książki Runy Ezoteryka - AS2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 jest jeszcze jakaś książka opisująca wszystkie pozycje portretu? Wie ktoś może ? :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Tylko ta Chrzanowska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opak Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 To jest pomysł autorski Chrzanowskiej, dlatego tylko jej książki będą to opisywać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 To jest pomysł autorski Chrzanowskiej, dlatego tylko jej książki będą to opisywać no ja wiem, ale pytam bo mam jej książkę i nie ma w niej opisu wszystkich pozycji... Mam Kwartalniki EKE, w których były inne pozycje, ale nie wiem czy znajdę wszystkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Wszystkich nie znajdziesz, póki co, trza czekać na nowe kwartalniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alathea Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 o ile sie nie myle, to Chrzanowska napisala w ksiazce, ze np. o pozycji 16. opowiada tylko na swoim kursie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nice Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Niestety nie znałazłam odpowiedniego tematu. Oto jest kalkulator portretu Chrzanowskiej, znacznie ułatwia obliczania: http://tarosite.com/content/programma-po-raschetu-psihologicheskogo-portreta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackraven Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 12 minut temu, Willow napisał: Niestety nie znałazłam odpowiedniego tematu. Oto jest kalkulator portretu Chrzanowskiej, znacznie ułatwia obliczania: http://tarosite.com/content/programma-po-raschetu-psihologicheskogo-portreta Super. Szkoda ze wczesniej tego nie znalam. Szkod atylko ze nie ma wersji mobile 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purple8soul Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Czesc. Mam pytanie o ten kalkulator. Obliczenia zgadzaja mi sie do pozycji 15. Niestety 16. i 17. niezgadza mi sie. Wedlug wzoru ktory mam pozycje 15. jak odrobic lekcje karmiczna liczymy pozycja 9.+10.+11. - 7., Pozycja 16. Komfort karm. 11. + 6. Pozycja 17. Jak pracowac z misja obecnie 11. + 8. Nie zgadza mi sie, czy to powinno byc inaczej? Nie wiem tez co oznaczaja karty na pozycjach 18. 19. 20. 21. i jaki jest wzor obliczenia. Bede wdzieczna za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Hej, Książki nt TPP wydała tylko Pani Chrzanowska, ponieważ rości sobie prawa do metody. Pani Alicja metodę opracowała - nie mylmy pojeć proszę Książki nt TPP: - Tarotowy Portret Psychologiczny - podstawa podstaw dla TPP - Encyklopedia Tarotowego Portretu Psychologicznego - opcja trochę bardziej zaawansowana - opisany Cień, Romby, Triady, Matryca - zaznaczam, że w książce są błędy, o których autorkę informowałam, niemniej ona o tym wie i nie planuje nic zmieniać - Psychologiczny Portret K. G. Junga - Nazima Husejnowa - najnowsza pozycja dla osób zaawansowanych - wyliczenie karmy z Portretu, dopiero czytam więc się jeszcze nie wypowiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts