wlade Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Specjalnie dla uczestników forum prezent ;-) Feng Shui dla ciekawskich pozdrawiam wlade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xuan Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Kurs będzie się ukazywał cyklicznie, więc bądźcie czujni Postaramy się przedstawić najciekawsze zagadnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 świetnie, na pewno będę śledzić kurs tak przy okazji mam już taką żabę jak na str. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika88 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Wow, fajnie!! Brakowało mi tego tu na forum.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlisekola Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ja bedę czujna haha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olka34 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 fajnie popieram ten pomysł wzbudzi duże zainteresowanie:) pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavis Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ja też jestem bardzo chętna!Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xuan Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Powoli w przygotowaniu następne wydanie A może macie jakieś pytania, może macie pomysły na tematy o których chcielibyście przeczytać? Podzielcie się Z pozdrowieniami Wasza autorka kursu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovilo Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 To może zacznij od początku(siatka bagua,zasada 5 Żywiołów,yin yang) Potem można reszte rozwinąć.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Świetne! Poproszę o więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xuan Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ukazała się druga część kursu Feng Shui (darmowego): Feng Shui dla ciekawskich Zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek418 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Dziękujemy za ciekawe artykuły, moim zdaniem słusznie obalają mity związane z feng shui. Potwierdzam skuteczność tykwy o której wspomniano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Successfull Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Feng Shui to potęga !!! Zastosowałem na sobie, polecam. Działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlade Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 Feng Shui to potęga !!! Zastosowałem na sobie, polecam. Działa Możesz się z nami podzielić szczegółami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brydziu Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Ja u siebie w pokoju i mieszkaniu troszkę przemeblowałem ale narazie nic częściowo mój pokój jest we wpływie bogactwa a cześć we wpływie mądrości wiec tak poprzestawiałem rzeczy aby odpowiadały tym systemom ale narazie nic. Pozatym planuje akwarium w strefie bogactwa a na wschodniej części pokoju powiesić dzwonki wietrzne, w końcu rok królika Mam pytanie do kogoś kto zna się na Ba Zi jak można zniwelować wplyw wody ze swojego urodzenia bo mam ja w godzinie, dniu i miesiącu urodzenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Successfull Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Mogę się podzielić. Zrobiłem tak: przeczytałem pobieżnie jakiegoś e - booka o feng shui ale nie byłem w stanie dokończyć tak rwałem się do działania. Na początek wziąłem się za strych (bo najwięcej roboty). Wszelkiego rodzaju stare książki, zeszyty (jeszcze z gimnazjum) poleciały na spalenie (nie wyrzucałem tylko paliłem). Ubrania które już nie były mi potrzebne także "zniknęły" (a dokładniej wywaliłem je). Strych zajął mi jakieś 1 tyg + kilka dni. Następnie pokój - tak pobieżnie to raptem w dwa dni (ubrania te których nie używam wywaliłem, książki posprzedawałem na Allegro, poddawałem (jeśli były pożyczone) lub spytałem ojca czy weźmie. Płyty z muzyką którą już nie słucham wywaliłem - wszystkie bez wyjątku. (jedną oddałem siostrzenicy). Miałem puste segmenty, puste pułki, nie miałem nic w pokoju. Przemalowałem segmenty (kupiłem żółtą farbę i zabrałem się do dzieła - mówili co ja robię ale jak skończyłem to się podobało). Wiedziałem dokładnie co robię. (malowanie jakieś - 4 dni) Pomalowałem drzwi w pokoju, framugi okna, kupiłem rolety (także żółte). Pozdejmowałem wszystkie obrazy - zamiast nich dałem kwiaty. Na ścianie powiesiłem dobrane kolorystycznie plakaty. Wywaliłem stare biurko. Przestawiłem wszystkie meble, postawiłem kilka drobiazgów na segmentach (już nie stoją puste). Oczywiście wszystko kolorystycznie - żółty, czerwony. Kupiłem do pokoju papużki. - Wszystko jakieś 3 miesiące pracy. Poczułem się dużo lepiej. Warto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts