Burbon_Kid Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 sen nie jest mój, ale dotyczy mnie, proszę o interpretacje. Śnił się mojemu kuledze, z którym od pewnego czasu się spotykam, ale on jest w związku....on zostanawia się jak rozwiazać cała tą sprawa tzn czy nie zostawić swojej dotychczasowej dziewczyny. sniło mu się: siedziałam gdzieś z nim (nie pamięta gdzie) i przyszła moja mama, mówiła spokojnie, przypomniała mu, że miał mi dać spokój i nie mieszać mi już w głowie, i zapytala czy chce problemów. później dała mu jasne przesłanie, że ma dać mi spokój i uderzyła go w twarz. jak mamy rozumieć ten sen? z góry dziękuje za interpretację. Cytuj
Slawomir Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 Sen należy rozumieć dosłownie bo rozmawiając z tobą o swoich kopotach przygotowuje sobie miękie lądowanie z porzedniego związku "jaki on biedny i nieszczęśliwy" a tak sie nie robi a przynajmniej nie powinno. Czyli w śnie twoja mama ma racje że miesza ci w głowie bo po to jest mężczyzną aby takie sprawy rozwiązywać samemu a nie za pomocą osób trzecich. A intrpretacji to mu nie pokazuj - zobacz co zrobi bo jeżeli będzie czekał na to że zadeklarujesz mu że go "przygarniesz" i przytulisz "biedactwo" ja również będe zły na ciebie. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi