Skocz do zawartości

jedzenie miesa, koledzy z bylej pracy Prosze o interpretacje!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się chłopak, z którym się spotykam W moim śnie miał "piwny brzuszek", brudne, nie umyte zęby, przerwę między zębami i w ogóle był zaniedbany Umówiłam się z nim w kawiarence, ale jak przeszedł i zobaczyłam jak wygląda to nie chciałam z nim już być Kolejny sen był kontynuacją tego pierwszego snu Śnili mi się ludzi z mojej byłej pracy Że otworzyli kawiarenkę, piekli ciastka z owocami, podawali kawę gościom Ludzie jedli, pili itp Ja tam chodziłam między nimi ale nie bardzo zwracali na mnie uwage i nawet nie bardzo chcieli żebym była tam z nimi

Snilo mi sie cos jeszcze, ze jem torille z miesem mielonym A konkretnie samo mieso Musze dodac, ze dzien wczesniej robilam wlasnie identyczne danie i sie lekko zatrulam ;/ czy moze ten sen byc skutkiem mojego gotowania?? ;)

Napisano

Skoro nikt nie zrobił jeszcze interpretacji to pozwolisz, że ja coś zaproponuję... Ja to widzę tak, że ty po prostu zaczynasz się zastanawiać czy aby na pewno ten chłopak z którym się spotykasz jest dla ciebie. W rzeczywistości niby jest ok. ale twoja podświadomośc daje ci znać, że tak na prawdę to on nie bardzo dba o siebie..być może była jakaś sytuacja w jego zachowaniu która cię zraziła? Co do osób z byłej pracy to wydaje mi się że czujesz się troche "odsunięta", prawdopodobnie jak pracwałaś to byli twoi koledzy i koleżanki a teraz wasz kontakt się urwał. Czujesz, że oni są zajęci pracą (pieką ciastka itp.) a ciebie nie zauważają i nie bardzo chcą żebyś tam była - to chyba dlatego że po prostu każdy skupia się na pracy, a ty jako były juz pracownik niestety trochę wypadłaś z tego towarzystwa - ale tak w życiu bywa.

Co do tortilli z mięsem mielonym to ja raczej bym stawiała na to, że odreagowałaś to zatrucie po prostu. Pozdrawiam i napisz czy to coś ma sens? Nie mam doświadczenia takiego jak Janusz na tym forum ale w zasadzie już dość długo interpretuje sny wśród znajomych więc byłabym wdzięczna za odzew.

Napisano

Co do chlopaka to rzeczywiscie, nie jestem jeszcze pewna tego zwiazku, z pewnych wzgledów nie jestem jeszcze do konca przekonana Co do jego wygladu fizycznego to tu jest w porzadku jest to zadpany sczuply facet Ale pali a ja nie lubie jak ktos smierdzi potem fajkami ;) A co do pracy bylej to tez rzeczywiscie nie mam z nimi kontaktu, ale raczej nie jest mi tego zal... Mysle, ze (jak to czesto bywa w bardzo duzych firmach) nie wszyscy sie lubia MOze dlatego w moim snie oni mnie juz nie chcieli?

Napisano

Czyli w zasadzie by się zgadzało, to palenie tłumaczyłoby w twoim śnie brudne zęby no i w ogóle palenie papierosów wpływa na zapach całego czlowieka (włosy, ubrania), widocznie przeszkadza ci to bardziej niż przypuszczasz skoro w taki sposób się to przyśniło. A co do pracy to pewnie jest tak jak mówisz, rywalizacja powoduje że kazdy jest zajęty sobą i nie zauważa nikogo innego. pozdrawiam