akinom.93 Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 W zasadzie był to krótki sen. Chłopak ok.25 letni, nie lubimy się, ja go nie nawidze który wpadł do mnie do domu, ja stałam za drzwiami wejściowymi przy łazience, wbił mi nóż z groźną miną, poczułam ból i dziwne uczucie. Zniknął, a zanim pojawił się jego ojciec ok.45 lat, i po raz drugi już, wbił mi nóż w brzuch nieco niżej. Pamiętam tylko, że było widno, chyba dzień. Na codzień nie lubimy się z tą rodziną, a już w szczególności z nimi. Za równo jak i od jednego i drugiego miałam groźby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ..........Na codzień nie lubimy się z tą rodziną, a już w szczególności z nimi. Za równo jak i od jednego i drugiego miałam groźby. I znalazły się twoje noże. pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akinom.93 Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 O co chodzi Sławomir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Codzi o to że poświadomość kazała ci obrazami wasze relacje z tą rodziną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totalizator Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Moim zdaniem. W niedługim czasie spotka cię w życiu coś niemiłego. Prawdopodobnie związane to będzie z problemami natury uczuciowej gdyż nóż to jest bardzo mocny symbol seksualny. Nie jest wykluczone że w podświadomości podejrzewasz partnera o zdradę. A co nie jest też wykluczone, że sama myslisz o kimś i o przelotnym byciu z tym drugim. Symbolika dwóch wrogich i obcych ci mężczyzn może być ostrzeżeniem przed lekkomyślnym zachowaniem, które może doprowadzić do zniszczenia aktualnego związku. ==================================================================================== Mam nadzieję że pomogłem. Jeżeli tak powiedz to na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts