tutu Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pamiętam szczegółowo tylko fragment snu. Dokładniej to jego końcówkę. Szłam (bodajże przez park) i spotkałam znajomą, która nie jest dla mnie kimś szczególnym, ale lubię ją (obozowa przyjaciółka). Miała bardzo opuchniętą twarz, sińce, z dwie trzy małe rany otwarte, ktoś ją pobił. Na pytanie "kto ci to zrobił" odpowiedziała "Wojtek, on jest straszny", z twarzy biła jej rozpacz, ból i zmartwienie, nie płakała, ale była zaniepokojona. Po wypowiedzeniu tych słów poszła w druga stronę. Zastanawia mnie, czy nie jest to jakieś ostrzeżenie, tylko... nie wiem przed kim. Znam jedną osobę o tym imieniu i na pewno o nią nie chodziło. Myślę, że być może chodzi o kogoś, kogo dopiero poznam. Proszę o opinię od kogoś, kto jest w stanie coś z tego wyciągnąć wniosek. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts