elt_son Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Witam, śniło mi się dzisiaj, że siedziałem w jakiejś knajpce i spotkałem jakiegoś sławnego piosenkarza, nikt go nie rozpoznał tylko ja. Postanowiłem do niego podejść i poprosić o autograf. Kiedy zacząłem z nim rozmowę, zaczęliśmy rozmawiać po angielsku na różne tematy, aż w końcu podałem mu kartkę i długopis, a ten zaczął coś pisać (trwało to dłuższą chwilę). Okazało się, że nie dostałem od niego autografu tylko jakiś, dłuższy tekst, nie wiem co w nim było, bo kiedy dostałem kartkę, wszystko było zamazane, jakby ktoś rozlał coś na papier. Przez resztę snu chciałem rozszyfrować tekst, ale nie dałem rady. Z góry dzięki za interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Witam! Prawdopodobnie czeka cię jakaś widomośc lub propozycja z zagranicy to że nikt nie rozpoznaje piosenkarza moze świadczyc o tym że dotyczy tylko ciebie ale sam sie jej nie spodziewasz. Ta widomośc to jakieś pismo albo cos na papierze a to że tego nie rozszyfrowałeś ja bym odczytał jako wahanie przed podjęciem decyzji co z tym zrobić. Papier moze dotyczyć jakiejś formy spedzania wolnego czasu ( to moim zdaniem jest ta knajpa) Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts