niiusiia Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 prosze o wyjasnienie mojego snu ... snilo mi sie ze stalam na ulicy i bardzo plakalam i szlo duzo ludzi na czarno i tak jak bym czekala na trumne w ktorej ma byc ktos bliski z kim bylam w przeszlosci ... ale to tak wygladalo jak by tych trumien mialo byc wiecej ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 oby nie proroczy.... ale niewykluczone a nie rozstalas sie z kims ostatnio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiusiia Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 rozstalam sie prawie 4 lata temu ..gdzie nasz zwiazek trwal prawie 18 lat ..potem bylam w zwiazku ale bardzo krotko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 pol roku przed smiercia taty zaczely mi sie bardzo podobne sny pogrzebowe fizyczny zal niemal tez wtedy szukalam roznych wytlumaczen i tez nawet tu tlumaczono mi.... to bardzo optymistycznie ale przez skore czulam ze to o co innego chodzi.... wiec oby w Twoim przypadku nie był proroczym czekaj obserwuj wlasne sny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts