KasienkaNurek Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Śniło mi się że dostałam on narzeczonego list pożegnalny, że mnie zostawia. Ten list miał trzy kartki i był pognieciony. Czytała go na ulicy, i pisało coś w nim o spotkaniu na kturym połączymy dwie obrączki. Jak ten list czytałanm to płakałam. Pomużcie mi to przetłumaczyć, pewnie ma to coś wspulnego z obecną sytuacją, bo właśnie mnie zostawił Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 właściewie nie wiem czy mnie zostawił, bo ciągle mi pisze że chce mnie zostawić, ale jeszcze tego ostatecznego słowa nie napisał że koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 on już tak dwa razy zrobił. chce mnie zmienić napewno, bo np muwił mi że jestem dla niego za miła a on że wredny jest dla mnie. Nasz związek jest trudny, bo mieszkamy od siebie bardzo daleko i mało sie spotykamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KasienkaNurek Posted May 24, 2008 Author Share Posted May 24, 2008 już jest wszystko dobrze, wszystko dobrze się skończyło. Chciał mnie spradzić. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts