Guest Anika68 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Witam:) Snila mi sie dzis fryzjerka, w sumie nawet dwie...i fryz z ktorym poszlam do reklamacji, bo bylo nierowno, za duzo, i wogoleee beznajdziejnie...sie zaparly i nie chcialy poprawic...jakas awantura byla i jak przez mgle pamietam ucieczke i zaryglowane drzwi do salonu...chyba uciekalam przed nimi... dziwny sen, jakis... falsz wokol czy we mnie sprzecznosci? Pozdrawiam Anika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Fryzura mówi o tym jak odbierają nas inni, o naszym kreowaniu się w otoczeniu, więc naturalne że chcesz ładnie wyglądać, ale jest ktoś kto psuje ci opinię, robi plotki w tej całej sytuacji czujesz albo poczujesz się jak w pułapce, unikaj plotek i nie przekazuj informacji które mogą spowodować kłótnie uciekłaś, ale Twoja podświadomość dała ci znak lepiej - czasem zacisnąć usta niż powiedzieć coś co będzie cie kosztowało dużo nerwów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anika68 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Fryzura mówi o tym jak odbierają nas inni, o naszym kreowaniu się w otoczeniu, więc naturalne że chcesz ładnie wyglądać, ale jest ktoś kto psuje ci opinię, robi plotkiw tej całej sytuacji czujesz albo poczujesz się jak w pułapce, unikaj plotek i nie przekazuj informacji które mogą spowodować kłótnie uciekłaś, ale Twoja podświadomość dała ci znak lepiej - czasem zacisnąć usta niż powiedzieć coś co będzie cie kosztowało dużo nerwów dzieki:) bardzo mi to teraz pasuje do pracy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts