el3lepper Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 moze ktoś spróbuje wytłumaczyć mój sen biegałam po ulicach z 2 bukietami kwiatów wszyscy sie dziwili ze nosze zeschłe bukiety a ja tłumaczyłam że nie są zeschłe tylko jesienne dlatego takie szare nijakie składały sie coś jakby z gałazek brzosy wysuszonej rózy i były dokładnie 2 szt jeden mniejsze drugi wiekszy przechodziłam obok lodziarni słyszałam zaproszenie ale nie skorzystałam pozniej po jakis starych kamienicach cos jakby piwnicach z koleżanką z podstawówki nagle znalazłam sie we własnym domu i zaczeła sie ogromna ulewa woda była czysta i zaczeła zalewać pokój wlewała sie przez balkon przybiegl moj mężczyzna i probował zamknąc ten balkon cały zmókł był bardzo mokry jak juz zamknął ten balkon to na parapecie pojawił sie kot był bardzo zmoknięty i pchał sie do domu to niby był mój kot ale miał troszke inny pyszczek wpuściłam go i sen sie skonczył gdy była ulewa to świeciło słońce a uczucia które mi towarzyszyły to strach przed zalanie podłogi bo odpadnie parkiet pozdrawiam i dziękuję z gory za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts