Guest maja111 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Znalazłam się w dołku, w bagnie, z którego nie potrafię wyjść. Nie chcę tutaj przytaczać szczegółów, naprawdę poważny problem. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie, kłębek nerwów. Nie widzę sensu życia ani szansy dla mnie. Przeraża mnie każdy dzień, trzęsę się na dźwięk dzwonka telefonu czy pukania do drzwi. Poprzez własną głupotę, łatwowierność, naiwność i wiarę w niewłaściwych ludzi zniszczyłam własne życie orz życie mojej rodziny. Chciałabym to naprawić, ale brak mi sił. Proszę o modlitwę, pozytywną energię i duchowe wsparcie. To chyba jedyna droga, by jakoś się ratować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maja111 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Odwołuję prośbę. Mnie już nie jest potrzebna pomoc. Podjęłam ostaeczną decyzję. Nieodwołąlną. Żegnam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ale jaką decyzje podjęłaś? Maju!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Maju ,jeżeli ci to pomoże ,a nieraz miałem potwierdzenie w realnym życiu ,że roztaczam i promieniuję pozytywną energią . Więc posyłam ci wiele pozytywnej energii ,prosto z serca i życzę ci,aby twoje życie uległo poprawie . Nie poddawaj się ,ja musiałem pokonywać nie takie przeszkody ,nawet miałem nieżyć (na zanik rdzenia kręgowego i czekał mnie wózek inwalidzki ,ponieważ 13 lat cierpiałem na zaburzenie nerwu błędnego) teraz tryskam energią ,czego nie mogę udowodnić ,także wszelkie problemy z czasem są do pokonania ,tylko musisz być cierpliwa i wytrwała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Odwołuję prośbę. Mnie już nie jest potrzebna pomoc. Podjęłam ostaeczną decyzję. Nieodwołąlną. Żegnam czyżby wampiryzm emocjonalny??? Żegnaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ona696 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Witam serdecznie!!! Domyslam sie w czym rzecz,jesli chcesz pomocnej rady to prosze odezwij sie do mnie na GG 24579050. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Witam serdecznie!!!Domyslam sie w czym rzecz,jesli chcesz pomocnej rady to prosze odezwij sie do mnie na GG 24579050. Pozdrawiam prosze daj mi znac czy sie odezwala to powazne jest nie ona to pisze a duchy przez nią najlepiej na priwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts