Jump to content

Przytłaczające problemy. Bezsilność. Utrata sensu życia

Guest maja111

Recommended Posts

Guest maja111

Znalazłam się w dołku, w bagnie, z którego nie potrafię wyjść. Nie chcę tutaj przytaczać szczegółów, naprawdę poważny problem. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie, kłębek nerwów. Nie widzę sensu życia ani szansy dla mnie. Przeraża mnie każdy dzień, trzęsę się na dźwięk dzwonka telefonu czy pukania do drzwi. Poprzez własną głupotę, łatwowierność, naiwność i wiarę w niewłaściwych ludzi zniszczyłam własne życie orz życie mojej rodziny. Chciałabym to naprawić, ale brak mi sił.

Proszę o modlitwę, pozytywną energię i duchowe wsparcie. To chyba jedyna droga, by jakoś się ratować...

Maju ,jeżeli ci to pomoże ,a nieraz miałem potwierdzenie w realnym życiu ,że roztaczam i promieniuję pozytywną energią .

Więc posyłam ci wiele pozytywnej energii ,prosto z serca :serducho: i życzę ci,aby twoje życie uległo poprawie .

Nie poddawaj się ,ja musiałem pokonywać nie takie przeszkody ,nawet miałem nieżyć (na zanik rdzenia kręgowego i czekał mnie wózek inwalidzki ,ponieważ 13 lat cierpiałem na zaburzenie nerwu błędnego) teraz tryskam energią ,czego nie mogę udowodnić ,także wszelkie problemy z czasem są do pokonania ,tylko musisz być cierpliwa i wytrwała :)

• 3 months later...
Witam serdecznie!!!

Domyslam sie w czym rzecz,jesli chcesz pomocnej rady to prosze odezwij sie do mnie na GG 24579050.

Pozdrawiam

prosze daj mi znac czy sie odezwala to powazne jest nie ona to pisze a duchy przez nią najlepiej na priwa