sasser Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Witam! Mojej dziewczynie śnią się erotyczne, powtarzające się sny. Już nie pamiętam dokładnie tego, co mi mówiła o tych snach, ale opiszę na tyle, na ile pamiętam. Generlanie chodzi o to, że w tychże snach śnią jej się nieznane osoby, z którymi doznaje przyjemności. Seksu chyba nie ma, ale bezpośredni kontakt owszem. Wczoraj np. śniło jej się, że jest na basenie, częsciowo zanurzona, wypina się i jakiś mężczyzna sprawia jej przyjemność palcem. Zastanawia mnie i ją również, dlaczego takie sny w ogóle jej się snią, do tego dosyć często i z nieznanymi osobami, a nie ze mną. Co może być przyczyną i jak się ich pozbyć? Dla dziewczyny jest to niezręczne i wcale nie chce, by dalej miała takie sny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Papesse Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Możliwe, ze ma wysoki poziom libido. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasser Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 Hmm, w sumie to może być prawda. Wiem, że sama często masturbuje się, a prawie podczas każdego naszego spotkania do czegoś dochodzi (bez seksu). Sama kiedyś nawet sie określiła jako taka trochę niewyżyta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawn77 Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Myślę, że poza marzeniami podświadomymi to nie ma innego znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasser Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Dzięki za odpowiedzi. Sytuacja stałą się jaśniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts