Edhardey Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ostatnio miałam dziwny sen... Najpierw byłam w jakims mieszkaniu, pamietam, że na 10 pietrze, i nagle obok zprzez okno zobaczyłam jak wyskakuje pies i spada na chodnik, wyjrzałam przez okno i ujrzałam go leżącego na chodniku, ale nie było żadnej krwi.... Nastepnie widziałam autostradę, 3 lub 4 pasy, auta jechały z góry, a po jednym pasie jechały 4 czerrwone auta, jeden za drugim, równo, nie pamietam czy to były cięzarówki, w każdym bądź razie duże, kiedy nagle zaczęły się tak jakby wykolejać... Obok były nastepne 3 lub 4 pasy autostrady ale auta jechały w tę sama strone co na bocznej autostradzie, tylko jedno jechało pod prąd, był biały, z przyczepką, przez które inne auta zaczęły sie chyba kolizjować, częśc z nich zjeżdzała na pieknie przytrzyzone z zielonej trawki pole...Był piekny słoneczny dzień.... Czy ktoś pomoże mi zrozumiec o co chodziło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts