jatka78 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Śniła mi się kometa lecąca nad domem moich dziadków. Dodam że dzidziuś umarł w tym roku a schorowana babcia mieszka u moich rodziców. Dom stoi pusty. Ta kometa przelaciała nad domem gdzie ja i moja rodzina byliśmy i spadła z wielkim ogniem. Bardzo prosze o interpretację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jatka78 Posted October 27, 2010 Author Share Posted October 27, 2010 Przepraszam za błąd oczwyiście miałam na mysli dziadzusia nie dzidziusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chilidk Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Kometa, moze oznaczac zwiastun wiadomosci, które Cie rozzloszcza (ogien). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totalizator Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Komety lub ******ące gwiazdy nie wróżą nic dobrego. Zazwyczaj przepowiadają rzeczy najgorsze. A w tym śnie ukazane jest nawet miejsce upadku komety. Bodaj bym się mylił ale trzeba cieszyć się z tego że jeszcze możesz być ze swoją Babcią. ================================== Kolorowych snów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts