lusilka556 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Witam. Dzisiejszej nocy miałam wiele snów, bo aż 4 różne, nie związane ze sobą. Ale tylko jeden wątek jest dla mnie tak bardzo ważny... Śniło mi się, że spotkałam się gdzieś - chyba na imprezie z chłopakiem, który bardzo, bardzo mi się podoba i zależy mi na nim już od 3 miesięcy (NIE JESTEŚMY RAZEM). No i spotkaliśmy się - nie wiem czy przypadkiem czy nie, rozmawialiśmy, on mnie zaczął przytulać a ja go przeprosiłam za coś, co zdarzyło się tydzień temu naprawdę. On popatrzył na mnie, i powiedział KOCHAM CIĘ! dodał też, ze dotarło to do Niego 2 dni temu. Proszę o interpretację kogoś, kto zna sie na tych snach ) Dodam jeszcze, że nie jestem gorącą 13-nastką, mam 20 lat, a na tym chłopaku naprawde bardzo, bardzo mi zależy!! ) Czekam z niecierpliwością, będę tutaj wchodzić chyba co 5 minut ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ale co do niego dotarło 2 dni temu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lusilka556 Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Że mnie kocha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Sen odzwierciedla twoje marzenia, ale jednej rzeczy to nie mogę zrozumieć, ty go kochasz, on cie kocha, to na co czekacie na trzęsienie ziemi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lusilka556 Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 ja nie wiem, czy on mnie kocha... to był TYLKO SEN - niestety dlatego tak mi zależało na jego interpretacji. Masz racje, że sen zapewne odzwierciedla moje marzenia... szczególnie, że wczoraj dużo o Nim myślałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 I sama sobie odpowiedziałaś to tak jak ze zbieraniem grzybów chodzimy po lesie i zbieramy grzyby a kiedy już jest po grzybobraniu i kładziemy się spać zamykamy oczy a tam grzybobranie trwa w pełni. Jeżeli dużo o nim myślisz to kto ma ci się śnić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts