aspania Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Bardzo proszę o interpretację snu: czuję, że rusza mi się zdrowy ząb (górny lewy kieł), patrzę do lustra jak bardzo się rusza, w momencie jak go biorę w palce, wychodzi bez problemu i trzymam go w ręce. Gdy na niego patrzę trzymając go w ręce okazuje się być zębem trzonowym, mocno popsutym. Przychodzi mi do głowy myśl, że muszę go zanieść do dentysty naprawić i wtedy włożę go z powrotem próbuję coś powiedzieć ale bez tego zęba zaczynam seplenić po czym pomyślałam, że to musi być sen i się obudziłam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspania Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 wiem, że temat zębów jest oklepany i może nikomu się nie chce interpretować w kolko tego tematu ale ciekawi mnie czy kieł ma jakieś szczególne znaczenie, czy to po prostu ząb. bardzo proszę o info! z góry dzięki )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totalizator Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Moim zdaniem możesz mieć problemy ze wzrokiem i potrzebujesz porady okulisty. Kieł jest typowym zębem ocznym i w ten sposób właśnie podświadomość daje ci znak że coś się dzieje ze wzrokiem. =========================== Kolorowych snów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts