Guest Virus Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Sniło mi się że widziałam cztery olbrzymie fajerwerki, miały czerwono - szary kolor, były ogromne, miały kształt takich rakiet które spadywały obok mojego domu i cos się od nich zaczęło palic, nie wiem, widziałam ogień od tego ale nie wiem co się paliło. co to oznacza? czy może mieć to cos wspólnego z nową znajomoscią ktorą zawarłam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Fajerwerki to przejaw świętowania coś pieknego coś co budzi podziw i zachwyt zaś ogien to uczucia czyli zachwyt "rodzi" uczucia teraz już chyba będziesz wiedziała czy to ma związek ze znajomością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Virus Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 dziękuję bardzo tylko mam pytanie, ten zachwyt ma być u mnie czy u tej osoby czy obopólny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Trudno określić ale ty te fajerwerki ogladasz czyli chodzi o ciebie ale ilośc fajerwerków 4 wskazuje na mężczyznę ( 4 liczba męska, liczba matrii) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Virus Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Ale fajnie ! Czyli obopólnie :) To chyba najfajniejszy sen i najfajniejsza interpretacja jaką miałam kiedykolwiek Dzięki !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts