Jump to content

nauczyciel i ... ja...

aguska433

Recommended Posts

miałam dziwny sen:

przed kościołem stoi grupa nauczycieli, a przy nich ja. jednen z nauczycieli, pan X i ja próbujemy otworzeyć szmpana. Panu X niestety to się nie udało, butelka sie stukła, natomiast ja bez problemu otworzyłam szmpana.

nagle skądś pojawił się stół, wszyscy przy nim siedzą, ja sobie wlałam tego szampana do KUFLA i patrze a w tym kuflu jest piwo. I mówie do tych nauczycieli, ze nie moge tego wypić, bo muszę po południu iść do kościoła, a pan X mówi, żebym mu zostawiła tyle ile uważam ze nie wypije. I gdy on to powiedział za moimi plecami pojawiła sie moja "przyjaciółka" i zaczęła namawiać mnie zebym mu tego piwa nie zostawiła...

Ja zagadana z (chyba) tymi nauczycielami wpiłam całe to piwo, a pan X chyba sie na mnie obraził. Tak kończy się mój sen.

I teraz pare faktów z mojego zycia, poniewaz myslę ze są w tej sprawie bardzo istotne.

- Akcja toczyła sie przed kościołem - w rzeczywistości istnieje taki kościół (sama do niego chodze)

- Wszyscy nauczyciele istnieją w rzeczywistości, uczą w mojej szkole.

- Muszę chodzić do kościoła na 17, bo mam bierzmowanie w przyszłym roku

I najważniejsze:

- Pan X to nauczyciel, który darzy mnie większą uwagą, ja jego zresztą tez. chyba wiecie o co chodzi? a moja "przyjaciółka" tez jest w rzeczywistości, a napisałam ją w cudzysłowiach ponieważ to bardzo fałszywa osoba, o, i jest jeszcze zazdrosna o Pana X, w realu namawia mnie do różnych głupstw w stosunku do Pana X, ale ja nie robie rzeczy do których ona mnie namawia

I teraz proszę o interpretację tego snu

bo sam nie wiem co mam o nim myśleć