dorka17 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) ..śmiło mi sie, iż przebywałam w bardzo duzym jasnym pomieszczeniu, gdzie było otwarte ogromne okno i podziwiłam jak piekne wielkie motyle pokazuja swoje niesamowicie kolorowe skrzydła. Za chwilę zaczęły spokojnym ruchem latać i pokazywac swoje ksztalty niektóre zmianiły sie jakby w baolony..jeden pokazał sie w kształcie samochodu z przyczepą. za chwilę przeniosłam sie do ogromnego korytarza i wyciagałam cos z wiekiej szafy jakiś płąszczyk. A potem schodziłam schodami w dół... prosze o interpretację, z góry dziekuję Edited October 29, 2010 by dorka17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakowianka Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Ja tu widzę że czeka ciebie jakaś przeprowadzka lub pobyt u osoby, która ciebie zaprosi. Samochód z przyczepą zapowiada raczej przeprowadzkę. Jasne pomieszczenie i ogólnie pozytywnie odebrany sen to oznacza że zmiany będą na lepsze. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts