Guest Rokka Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Proszę o interpretacje snu. Śniło mi się, ze jestem księżniczką, ale nie było królowej tylko ja jedna i najwyższa. Miałam swój pałac, ale nie taki landrynkowy, tylko taki średniowieczny. Była też służba, którą traktowałam dość dobrze, i nie wyniośle. W pewnej chwili znalazłam się poza pałacem, była zima i mocno wiało, ale nie było mi zimno. Prószył śnieg. Wspinałam się na górę do pałacu, do bocznych drzwi i ujrzałam mężczyznę, którego kocham ( we śnie). Dał mi kartkę z wiadomością dla kogoś innego, a ja obiecałam ja przekazać. Z powody pogody pozwoliłam mu przenocować w zamku i byłam z tego powody bardzo szczęśliwa, że jest chroniony przed zła pogoda. Potem szłam korytarzem, szeroki, oglądałam komnaty, które miały być dostosowane do potrzeb moich itp. I cały czas miałam odczucie szczęścia i zadowolenia. Edited October 30, 2010 by Cattaraa888 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asmic Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 musze przyznac ze to bardzo ciekawy sen sam jestem ciekawy interpretacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts