Guest sheina Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Czy lubicie? Ja wręcz uwielbiam, ciepły, spokojny płomien, czy dym unoszący się z kadzidła sprawia, ze się spokajam, koi zmysly, nadaje magii pomieszczeniu, chwili. a czy Wy je lubicie? dlaczego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlisekola Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 ja lubię lekki pólmrok rozswietlany kilkunastoma płomykami świeczuszek, szczególnie jak ktoś u mnie jest...klimat rewelacyjny olejki zapachowe jak najbardziej, kadzidła jakoś nie bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 ja tam się nie rozdrabniam zamiast świeczki - stos zamiast kadzidełka - człowieczek na stos no i mokre drewno bo jestem humanistą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 oooo, to ja iwdzę, że postępuję w duchu tego, co napisał Budda- rozpalam kominek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 to dalej w tym samym duchu świąteczna piosenka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela123 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 dobre już wiem do czego jeszcze może mi się kominek przydać... gdyby jakiś wujek zechciał niespodziewanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Astra_ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Kadzidełka nie koniecznie, olejki rzadko ale świeczki zawsze. Palę prawie codziennie bez powodu albo w jakiejś intencji albo po prostu żeby oczyścić mieszkanie. Mam nadzieje że już nie długo żeby stworzyć romantyczny nastrój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri007 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 jak iedys tak, a teraz to mnie dusi od tego zpaachu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts