nemezis.nemezis Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Sniło mi się ze caluje mnie mezszczyzna (chlopak ktory mi sie podoba i spotkalismy sie kilka razy obecnie sie nie widujemy) w usta i budzi mnie tym pocałunkiem obudzialam sie w mojej dawnej wypialni i zobaczylam jego twarz usmiechnelam sie i poczulam sie bardzo szczesliwa ze to wlasnie on i on mial mocno zaczerwienione usta potem kochalismy sie ale to pamietam fragmentarycznie, potam on zaostal u mnie i inny chlopak mial do mnie przyjechac zadzwonilam zeby nie przyjezdzal nie podajac powodu a tego ktory mnie calowal zapytalam czy o cos nie pamietam o co odpowiedzial jak wolisz. drugi fragment snu byl taki ze widzialam go jak niosł na rekach dwie kobiety jenda z ktora mial sie ozenic a druga z ktora mial sie ozenic brat i poczulam zlość chcialam go uderzyc ale nie zrobilam tego. nie pamietam tylko ktory fragment snu byl pierwszy. Cytuj
Autumn Fairy Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Sen oznacza chęć zmian w swoim życiu, ale też brak wiary w siebie. Ostrzega przed małymi kłopotami finansowymi, ale później nastąpi poprawa sytuacji materialnej. Ogólnie nastąpi pomyślny okres w życiu i spotkania towarzyskie. Jeśli znasz osobę, ktora Cię budzi, to mozesz nieoczekiwanie ją spotkać. Ale uważaj na to co mówisz, bo może dojść do spięć. Cytuj
nemezis.nemezis Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 dziekuje za interpretacje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi