grzegkal75 Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Snił mi się ojciec który jeszcze żyje że zmarł a ja czekałem na niego w kościele przy ołtarzu i chciałem sięz nim pożegnać ostatni raz w trumnie i jak ją wnosili tą trumnę do kościoła to ja podbiegłem do niej i chciałem zobaczyć ojca i przed nosem zamknęło mi się wieko od trumny i nie zobaczyłem go i sięobudziłem co może oznaczać taki sen? Cytuj
dudek0992 Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Może masz jakiś spór z ojcem??. Może wystarczy rozmowa i rozwiązanie ewentualnych sporów aby ,,uspokoić" sumienie. Może boisz się śmierci ojca ( np. podupadł na zdrowiu ostatnio) wyślij go do lekarza Cytuj
grzegkal75 Napisano 1 Listopada 2010 Autor Napisano 1 Listopada 2010 mam dobry kontakt z ojcem, faktycznie ostatnio był w szpitalu ale to nic poważnego Cytuj
dudek0992 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 widok ojca w polskim szpitalu to wystarczający powód do takich snów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi