Skocz do zawartości

gdzie dziś zostałam zaproszona?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cwiczonko dla Was?

Dzis zostałam zaproszona w pewne miejsce.

Pytania dla Was:

Kto mnie zaprosił?

Gdzie?

Czy byłam zadowolona z propozycji?

Z kim tam jadę?

Napisano
Cwiczonko dla Was?

Pytania dla Was:

Kto mnie zaprosił?

Gdzie?

Czy byłam zadowolona z propozycji?

Z kim tam jadę?

1. na wycieczke, z jakąs kobieta, skojarzyło mi się z jazdą konno, wymowna karta :)) odwrocona 6 kijów, królowa buław.

2. kto zaprosil? as denarow, kaplanka (o) jakas kobika chyba nadwrazliwa z lekka...moze koleznka z pracy albo matka

3.3 kije, diabel nieeeeeeeeee, wrecz Czulas sie uwziazan przytloczona... kontkat z Ta osoba nei jest dla Ciebie zbyt milym doswiadczeniem...nie czujesz stabilnosci i spokoju przy niej raczej takei rozdchwianie,moze drazliwosc,niepewnosc...

5. z kim jedziesz? cesarz, od 4 kije - z męzusiem.

Napisano

Kto mnie zaprosił? giermek kielichów - młoda kobieta o dobrych intencjach,może nieco nieśmiała,artystyczna dusza,wrażliwa

Gdzie? 7 buław - może coś związnego z ezoteryką - własny rozwój/spotkanie towarzyskie lub udział w jakimś konkursie/rywalizacja sportowa

Czy byłam zadowolona z propozycji? as monet - zadowolona, może przyniesie ci to jakieś korzyści materialne..

Z kim tam jadę? 6 mieczy- przedsięwzięcie rodzinne :)/ rycerz denarów - mężczyzna-przyjaciel lojalny,można mu zaufać - biorąc pod uwagę poprzednią kartę - pewnie ktoś z rodziny (mąż,kuzyn,brat?)

Napisano

Kto mnie zaprosił? Głupiec koleżanka/kolega.. może nawet z lat dziecinnych :)

Gdzie? Słonce jakieś miejsce otoczone, ograniczone czymś.. świeże powietrze raczej,

Czy byłam zadowolona z propozycji? 2 Kielichy tak przypadła ci do gustu

Z kim tam jadę? Rycerz Monet chłopak/partner/maż

Nic więcej nie wycisnę ;)

Napisano

Kto mnie zaprosił? Rydwan, 10 pucharów -> osoba z rodziny, kuzyn (który ma auto :D )

Gdzie? Paż kielichów, 3 buław -> gdzieś daleko, nawet za granicę do rodziny w odwiedziny

Czy byłam zadowolona z propozycji? 10 buław, As kielichów -> najpierw niechętnie zareagowałaś, chyba nie lubisz takich rodzinnych spotkań, ale potem dałaś się przekonać.

Z kim tam jadę? 4 denarów, Wieża ->

Napisano

- Kto zaprosił - Królowa kielichów - kobieta spod znaku raka - kim jest dla Ciebie - ktoś z pracy chyba.

- Gdzie? - VII mieczy, 3 kielichy, Kapłanka - gdzieś gdzie trzeba oszukiwać, pogrywać, udawać, szukać, chować się, jakaś impreza plenerowa? połączona z takimi dziwnymi zabawami (o rany ale kręcę)trzeba się tam wykazać odwagą, dostojnością, zachować umiar impreza po prostu chyba.

Czy byłaś zadowolona z propozycji - 9 mieczy - Nie bo akurat źle się czułaś albo nie chciałaś się wkręcać w jakieś towarzystwo i wolałaś tego uniknąć

Z kim tam jedziesz - Mag - z bratem?

może nie byłaś zadowolona bo wiedziałaś że będzie tam ktoś z kim nie chcesz się spotkać?????

w kartach (8 buław i Rycerz kielichów) widać że coś się podczas tego spotkania wydarzy i będzie to związane z jakimś przystojniakiem i będzie to związane z uczuciem dawnym bądź budzącym się dopiero:D

• Lubię to! 1
Napisano

Kto mnie zaprosił? II monet - ktoś Ci znajomy, młodszy od Ciebie mężczyzna

Gdzie? VIII monet - miejsce, gdzie jest dużo ruchu, coś się tam dzieje, może miejsce pracy, miejsce, gdzie trzeba się odpowiednio ubrać

Czy byłam zadowolona z propozycji? Rycerz pucharów - raczej tak, może od dawna czekałaś na tę propozycję

Z kim tam jadę? Królowa pucharów - z mamą, siostrą lub jakąś bardzo bliską koleżanką.

Napisano

to moze ja pierwszy raz sprobuje aczkolwiek boje sie zeby nie poniesc porazki....bo nie wiem czy do konca poznalam znaczenia wszystkich kart :( ale zawsze musi byc ten pierwszy raz....

a wiec tak:

9 mieczy,Cesarzowa,Sila(Moc) i 5 bulaw

Miejsce to mysle ze jakas impreza plenerowa gdzie sa w dodatku rozgrywane jakies zawody hmmmmm-kobieta prowadzi ta impreze,ale zostalas zaproszona przez swojego chlopaka(narzeczonego) spod znaku Lwa z ktorym jestes dosc silnie zwiazana emocjonalnie hmmmmm.Bylas zadowolona aczkolwiek balas sie czegos byc moze tych zawodow zeby nie przegrac,zeby Cie nie wysmiano ale byla to uczciwa konkurencja z ktorej duzo sie nauczylas i pokazalas swoje umiejetnosci hmmmmm.Pojechalas tam ze swoim chlopakiem i z jakas kobieta (moze twoja mama,przyjaciolka czort wie) hmmmmmm i chyba to tyle ...bo namieszalam rowno....

P.S.przepraszam za moje pierwsze wejscie ale inaczej nigdy bym nie zaczela....i w koncu sie odwazylam :) bo szykowalam sie od 3 albo i wiecej miesiecy cos napisac hehehe ;)

Napisano

Pytania dla Was:

Kto mnie zaprosił? - Umiarkowanie - jakaś kobieta, spokojna, przekonywująca, opanowana, może blondynka,

Gdzie? - 2 monety - na jakiś pokaz, prezentację, gdzie będą coś przedstawiać, do czegoś przekonywać, namawiać, zachęcać

Czy byłam zadowolona z propozycji? - 5 buław - nie bardzo Ci to pasowało, może trzeba będzie się tam wykazać, rywalizować

Z kim tam jadę? - Rycerz kielichów - z lubym, kimś Ci bliskim

• Lubię to! 1
Napisano

Pytania dla Was:

Kto mnie zaprosił?...Wieża...Mężczyzna,po przejściach...wiek około 50...z rodzicami też mi się skojarzyło...

Gdzie... 9 buław...Do domu ogrodzonego płotem albo jakiegoś wysokiego bloku...ładna okolica,dużo zieleni...teraz tam jest kolorowo....

Czy byłam zadowolona z propozycji?....Król Pucharów...tak lubisz tam przebywać,jest to miejsce gdzie się wyciszasz,gdzie czujesz się bezpiecznie...

Z kim tam jadę? ...Królowa pucharów,as mieczy Z mężem....

Napisano

W takim razie odpowiedź:

Zaprosiła mnie szwagierka do siebie do domu na kawkę,Arivo trafiłaś jeżeli chodzi o to,że było to w bloku. Z propozycji nie byłam na początku zadowolona, ponieważ w tym spotkaniu brała udział moja teściowa z którą nie mam dobrego kontaktu,ale ogólnie spotkanie było miłe. A pojechałam tam z mężusiem:)

Wszystkim biorącym udział w cwiczeniu dziękuję/dziś późno wróciłam po 11h w pracy dlatego nawet nie pisałam kto w co trafił - porównajcie swoje odpowiedzi.

Pozdrawiam

Agnieszka

Napisano

ale klops....ide lepiej poczytac wiecej na temat kart i porobic sobie rozklady a nie na forum sie udzielac :(

P.S. Czemu SHEINA obecnie nie wrozysz jesli mozna spytac?

Napisano
:) ponieważ moje karty są w zupełnie innym miejscu niż ja, a dlaczego pytasz?:)
Napisano (edytowane)

dzięki za ćwiczenie i punkcik :)

Edytowane przez Villandra