Cari Napisano 31 Maja 2008 Napisano 31 Maja 2008 Witam! Bardzo proszę o interpretację mojego dzisiejszego snu, który mnie zaniepokoił. Śniło mi się, że nagle spojrzałam (chyba w lustro) i zobaczyłam, że brakuje mi 2 lub 3 zębów na dole na przodzie. Nie śnił mi się sam proces wypadania, nie było żadnej krwi, po prostu patrzę a tu brak mi 2 czy 3 ząbków na dole na przodzie, co mnie bardzo zmartwiło, bardzo posmutniałam jak to zobaczyłam. Śniło mi się też, że w buzi miałam jakieś robaki, które wyglądały jak ślimaki, a ja je z obrzydzeniem wyciągałam z buzi i wyrzucałam (( Ochydne to było, ja się brzydzę robactwa! Dodam, że jeszcze nigdy nie miałam takiego dziwnego snu! Zęby chyba nie śniły mi się nigdy, przynajmniej nie pamiętam, a te "ślimaki"w buzi to już w ogóle! :???: Będę bardzo wdzięczna za szybką i trafną interpretację. Pozdrawiam Was! Fajnie, że znalazłam to forum, bo interesują mnie takie rzeczy... Dodam jeszcze, że mam 32 lata. Nie mam dzieci.
Cari Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Napisano 1 Czerwca 2008 A czy może to dotyczyć mojego związku, który przechodzi teraz bardzo poważny kryzys, tak że jestem o krok od zakończenia go?
Rekomendowane odpowiedzi