henka Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 moje pytanie brzmi::czy ktoś nam zle życzy odnośnie naszego małżenstwa? (dodam,że od kilku lat coraz cięzej jest nam się dogadać,zrozumiec itp.) wyciągnełam karty:walet pik,as trefl,10 kier,dama pik,9 kier. z mojego punktu widzenia wynika,ze jest starsza kobieta brunetka która miesza nam w miłości,ale czy ta osoba jest z rodziny to nie wiem,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gwiazdka7 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Tu widać poważne kłopoty w związku, przeszkody w miłości trudne do pokonania i kobieta która chce nieźle namieszać( dama pik i 9 kier-fałszywy romans ,udawana miłość) profesjonalistką nie jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azkan Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Ja chcialbym tu dodac ze problemy rowniez sa na materialnym podlozu o czym swiadczy walet pik w otoczeniu asa trefl,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 zdecydowanie tak, jest taka osoba w waszym towarzystwie, która nie za przychylnie patrzy na wasz związek niewykluczone, że wymyśla jakieś historie o was, rozsiewa plotki, jest bardzo zazdrosna i ta zazdrość aż z niej kipi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts