mruffka79 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Witam, jakis czas temu mialam taki sen w ktorym mieszkalam razem z bylym chlopakiem i strasznie sie klucilismy,mial taki zly wyraz twarz i klucilismy sie o to ze ja siedze w domu.nie moglam sobie w tym snie znalezc miejsca by spokojnie usiasc.Dodam ze nie jestem juz z bylym chlopakiem od 7 miesiecy a mieszkalismy z soba prawie 2 lata.wciaz go kocham i mysle o nim.Co ten sen moze znaczyc.czy wroci do mnie? Edytowane 3 Listopada 2010 przez mruffka79 Cytuj
Autumn Fairy Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Sen oznacza rozstanie, przeprowadzkę, może też podróż. Pomyślną wiadomość, ale też groźbę utraty pracy, gdyż tłumisz w sobie dużo gniewu i bólu, co może doprowadzić do choroby. Symbolizuje też potrzebę wyzwolenia się. Dodatkowo, tak od siebie, to mogło Ci się też śnić marzenie-żebyście znów byli razem i razem mieszkali, ale też śniło Ci się, jakby Wasze ewentualne zejście się mogło wyglądać. Chociaż wiem, że to nie jest łatwe, ale Cytuj
Autumn Fairy Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 spróbuj zacząć postrzegać ten związek jako piękne wspomnienie. Daj sobie czas. To oznacza mieszkanie-potrzebę uwolnienia się, zamknięcie tego rozdziału i rozpoczęcie nowego. Będzie lepiej. W razie czego pisz. Pozdrawiam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi