Aguta Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Weszłam do sklepu z zamiarem kupna ciasta, jakieś kawałki to miały być, z kremem. Widziałam jak w wielu miejscach nie było tego, co akurat chcę, tylko jakieś resztki. To były takie stoły, tak jakby na jakimś przyjęciu. Pozjadane był różnorodne rzeczy. Spróbowałam czegoś i nie mogłam do końca przeżuć. Widziałam jak niektórzy coś podjadali, chociaż to był sklep, ale inny niż w rzeczywistym świecie. Ochroniarz zobaczył, że jem i powiedziałam mu, że za to zapłacę. Znałam tego ochroniarza. Ktoś do mnie machał z zewnątrz i chciałam tam iść, nie wiedziałam kto to. Ale on wiedział kim ja jestem. Wybrałam parę kawałków ciasta z kremem i jeszcze pamiętam jak jakaś kobieta mówiła do syna, żeby jadł tort. Też spróbowałam. Przy kasie zapytałam się ile za to zapłacę, pamiętam, że było 10 zł z kawałkiem. Jak zapłaciłam to zobaczyłam, że zostało jakby same dno czekoladowe. Edytowane 5 Listopada 2010 przez Aguta Cytuj
Autumn Fairy Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Cześć! Być może czeka Cię zaangażowanie w jakąś sprawę sądową. Nieznajomy to ostrzeżenie. Ktoś szykuje na Ciebie pułapkę. Jego zachowanie wskazuje na to, że w rzeczywistości chociaż wydaje Ci się, że znasz tą osobę, to naprawdę jest zupełnie inaczej. Otrzymasz też nieoczekiwaną pomoc od kogoś, kto okaże się prawdziwym przyjacielem. Dobry okres w zdrowiu, życiu zawodowym i rodzinnym. Cytuj
Aguta Napisano 7 Listopada 2010 Autor Napisano 7 Listopada 2010 Cześć, Autumn Fairy- dziękuję bardzo. Z tą pułapką to zastanawiające.. Możliwe, że wiem o co chodzi. Cytuj
Autumn Fairy Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Nie ma sprawy. Cieszę się, że moge pomoc. I chętnie, jak tylko będę miec chwile, będę tłumaczyć Twoje sny. Pozdrawiam. Cytuj
Aguta Napisano 10 Listopada 2010 Autor Napisano 10 Listopada 2010 Ostatnio niestety mam problem z zapamiętaniem snów. Kawałek pamiętam, a potem zapominam. Cieszę się, że moje sny nie są Ci obojętne. Pozdrawiam:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi