xigriss Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 mianowicie kim będzie karty wyszły takie: Statek- Krzyż-Dom-Gwiazdy -Księga ee nic ciekawego..jakis majtek,marynarz cyz kierowca? generalnie sprzeczny z mym gustem..(a lubie np muzykow,artystów,charyzmatycznych spełnionych) choc ucze sie dopiero totez... Cytuj
Tęcza Napisano 11 Grudnia 2010 Napisano 11 Grudnia 2010 Podliczyłam i wyszło Walet pik. Student karta 13 dziecko. Partner może być młodszy w przyszłości projekt biznes co może przynieść znaczne profity. Cytuj
xigriss Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Napisano 22 Grudnia 2010 dzieki no srednio to ten.. bo sama mam 21 lat i lubie starszych meczyzn w wieku od 26-40 lat i ustawionych,dojrzalych emocjonalnie,ktorzy jakis sukces juz mają na koncie (muzycy najlepiej..)sa silniejsi,goruja a nie chlopaczki..ktorych widze naookolo i coraz bardziej mam dosc.. choc mzoe me obawy wyszly.. zawsze tez moge nie wejsc w relacje jesli okaze sie byc mlodszy/rowiesnikiem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi