akinom.93 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Bardzo proszęę... Śniło mi się, ze chłopak mnie w język ugryzł. Więc było tak... Było ciemno pod kościołem, ponieważ mieszkam blisko niego. Na przeciwko mnie szedł chłopak czułam, że go znałam, a gdy mnie pocałował z języczkiem, czułam niesamowite szczęście i motylki. Objęłam całe jego usta swoimi, a on mnie gryzł w język i zaciskał do momentu. Potem puścił, bo chciałam jechać na cmentarz i było znów widno. Jechałam z nim autobusem, wysiadłam było ciemno i wróciłam do domu tym samym autobusem. Było raczej pochmurno i pusto na ulicach. Mam 17 lat. Czułam, że ten chłopak mi się podoba, mimo tego ze nie widziałam jego twarzy. Proszę. Ten sen wzbudził u mnie skrajne emocje do pocałunków. I mój język pomimo jawy czuje wciąż ten zacisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Pocałunek w snach to czasem zaproszenie do czegoś więcej zaś ten z języczkiem to poprostu odzwierciedlenie stosunku płciowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chilidk Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Wedlug mojej interpretacj, pocalunek znaczy falsz. Autobus - nadchodzacy klopoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Wedlug mojej interpretacj, pocalunek znaczy falsz. Autobus - nadchodzacy klopoty. klopoty chyba dla kierowcy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chilidk Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Mnie sie wydaje, ze nie na miejscu jest tu ironizowac. Podaje swoje interpretacje snów, z doswiadczen na wlasnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Papesse Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Mnie się wydaje że te "twoje" interpretacje to coś za bardzo brzmią sennikowo. I nie są żadnymi interpretacjami, tylko pojedynczymi słowami zaledwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts