polmanka Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Proszę o pomoc miałam okropny sen. ogólnie całego nie pamiętam ale najgorsza była końcówka po której obudziłam się mokra. Otóż śniło mi się że wraz z mężem stwierdziliśmy że trzeba zabić naszą córkę (wiem że był jakiś powód tego ale nie bardzo pamiętam jaki, ale to nic złego) więc gdy ona leżała na naszym łóżku powiedziałam do niej "Wikuniu usiądź i wydmuchamy nosek" a gdy usiadła mąż skręcił jej kark wtedy jak zobaczyłam jak leży nieżywa zaczęłam płakać i przytuliłam ją. Wtedy się obudziłam cała mokra i do rana już nie mogłam zasnąć. Proszę o podpowiedź o co chodzi. Bardzo kocham moje dzieci i nie mam pojęcia skąd taki okropny sen. Nawet teraz jak go sobie przypomnę to mnie serce boli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 A czy twoja córka nie ma problemów z gardłem bo wbrew pozorom sen ma pozytywne przesłanie? Śmireć to przeważnie koniec jakiegoś problemu zaś ten skręcony kark to tak jakby problemy w obrębie szyji czyli gardło potwierdza to zapchany nos. Zastanawia mnie tylko dlaczego leżała w waszym łóżku? Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polmanka Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Od kilku dni kaszle w nocy ale jeszcze nie byłam u lekarza. A z tym łóżkiem to może dlatego że zawsze jak dzieci są chore to śpią z nami w łóżku i cały dzień w nim urzędują. Bardzo dziękuję za pomoc, dzięki Tobie się uspokoiłam. Pozdrawiam Monika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts